010 - 292 8989
info@soffritti.eu

Adres
Olympiaweg 40-b
3077 AL Rotterdam

Internationaal wegtransport vanuit Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke schakel tussen uw producten, groothandel, vervoerder en afnemers. Soffritti Nederland B.V. is een internationale expediteur en geeft u de mogelijkheid voor op- en overslag. In afwachting van transport kunt u uw goederen opslaan in een droge en vorstvrije warehouse met een totale oppervlakte van 5.000m2 in Rotterdam.

op- en overslag Soffritti Nederland B.V.

Op- en overslag

Heeft u goederen geïmporteerd, wilt u exporteren of alleen uw producten tijdelijk opslaan? In onze 5.000m2 grote warehouse kunt u uw goederen opslaan en direct vanuit hier naar uw klanten versturen. Wij nemen de orderpicking en verzending direct van u over.

U kunt ook gebruikmaken van onze overslagfaciliteiten. Een tijdelijke opslag om vervolgens de goederen te verzenden naar een derde partij behoort tot onze mogelijkheden.

Transport Soffritti Nederland

Transport

Soffritti Nederland B.V. is een ervaren en betrouwbare expediteur voor het transporteren van verschillende soorten goederen. Op een veilige en efficiënte manier worden uw goederen nationaal of internationaal via de weg vervoerd. Wij nemen u de administratie rondom de douane uit handen. 

Expeditie Soffritti Nederland B.V.

Expeditie

Goederen verzenden moet op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Als expediteur kijken wij dan ook verder dan alleen het transport. De formaliteiten rondom de douane voeren wij voor u uit. Wij weten precies welke processtappen en acties doorlopen moeten worden om uw goederen op hun bestemming te brengen. U heeft hier dus geen omkijken meer naar.