Internationaal wegtransport vanuit Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke schakel tussen uw producten, groothandel, vervoerder en afnemers. Soffritti Nederland BV is een internationale expediteur en geeft u de mogelijkheid voor op- en overslag. In afwachting van transport kunt u uw goederen opslaan in ons GDP-gecertificeerde warehouse met een totale oppervlakte van 5.000m2 in Rotterdam.

Op- en overslag

Heeft u goederen geïmporteerd, wilt u exporteren of alleen uw producten tijdelijk opslaan? In ons 5.000m2 grote warehouse kunt u uw goederen opslaan en vanuit hier direct naar uw klanten versturen. Wij nemen de orderpicking en verzending voor u uit handen. U kunt ook gebruikmaken van onze overslagfaciliteiten. Een tijdelijke opslag om vervolgens de goederen te verzenden naar een derde partij behoort tot onze mogelijkheden.

Transport

Soffritti Nederland BV is een ervaren en betrouwbare expediteur voor het transporteren van verschillende soorten goederen, met een specialisatie in farmaceutische goederen of grondstoffen.  Uw goederen worden op een veilige en efficiënte manier, nationaal of internationaal, via de weg vervoerd. Wij nemen u de administratie rondom de douane uit handen.

Expeditie

Het verzenden van goederen moet op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Als expediteur kijken wij dan ook verder dan alleen het transport.  Zo kunnen wij de formaliteiten rondom douane wet- en regelgeving voor u uit handen nemen. Wij weten precies welke processtappen en acties doorlopen moeten worden om uw goederen op hun bestemming te krijgen zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen.